Cursus Realistisch schilderen met olieverf

Van 20 september tot en met 21 december 2017 wordt in het  prachtige expositiekerkje van Het  Friese Museumdorp, Meerweg 4, te Allingawier, de cursus “Realistisch schilderen met olieverf” gegeven. 

Onder de professionele begeleiding van Maaike Poog, leert u  hoe u een realistisch olieverfschilderij opzet,  de details uitwerkt en mooie diepe kleuren opbouwt door middel van de glaceertechniek. Ervaring op schildersgebied is niet nodig.

De lessen van twee en een half uur, gaan per dagdeel. U heeft de keuze uit: woensdag- of donderdagmorgen van 10.00 tot 12.30 uur en  woensdag- of donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur. In het najaar is er een cyclus van 14 lessen en in het voorjaar een van 18 lessen. De groepen bevatten ongeveer 10 cursisten. Tussentijds instappen is altijd mogelijk.

De kosten voor 14 lessen exclusief materiaal bedragen:  € 245,- per persoon en dienen vooraf te worden voldaan.

Het is mogelijk olieverf, penselen en schilderpanelen te kopen via de cursusleidster. Graag bij opgave even vermelden.

Mocht u belangstelling hebben voor de cursus “Realistisch schilderen met olieverf,” dan kunt u zich opgeven via het  telefoonnummer: 0515- 231 631 van Het Friese Museumdorp, of een mailtje sturen naar maaikepoog@hotmail.com. Vermeld hier ook even bij op welk dagdeel u de lessen wilt volgen.

Graag tot ziens!